skitinternet.

anledningen till att jag inte har uppdaterat er de senaste dagarna är att mitt internet hemma har lagt av, vet inte varför. trött bli man

ullis har varit häör, det var riktigt mysigt, visade henne alla sevärdheter i london!

sitter på prinsen, men orkar verkligen inte blogga.

grattis till sessan och daniel. puss på er

söndag.

aaah, den härliga vilodagen. vaknade vid 2. försökte få tag på christine som jag hade lovat följa med till church (inte en riktigt kyrka utan en bar som är i typ en kyrkolokal... tror jag...) de är öppna 12-17 på söndagar, men jag missade det. hon svarade inte på mina sms, så jag antar att hon är sur på mig. men men, hon dissade min housewarming för roadhouse, så hon förtjänar det.
sitter nu i ett fotbad och om 30 minuter ska jag traska iväg mot hyde park och träffa folket från jobbet. vi ska fira av gio och edouard. ska bli skoj. har satt i mina extensions och gjort en stor ínbakad fläta. till detta matchar jag en naturlig sminkning. riktigt söt är jag allt.

skitdag på jobbet i går. börjar med att jag kommer in i vid 6. skulle börja halv sju, men jag gillar att vara på jobbet lite innan jag börjar, dricka kaffe och komma in i rätt mood. men 10 över kommer sarah och ber mig börja på en gång, eftersom de behöver två bartenders där uppe och vi har kunder där nere. så jag hoppar in bakom baren och upptäcker att jag inte har is. samtidigt har jag tre kunder som väntar. skoj. upptäcker sedan att jag inte har alla frukter jag behöver och inget socker. tack alex. han har jobbat där i 4 år och kan inte sätta upp en bar på en timme. idiot. så det blev en rolig början på dagen. resten förtsatte i samma stil, jag som brukar få kommentarer som "youre the smiliest barmaid ive ever seen" fick istället komentarer som "if i want something else..? just a smile". jag log bara en gång och det var när jag såg giovanni komma fram till baren. han stannde till 4, satt och tittade på när vi städade. jag fick honom att hjälpa till lite dock. sedan gick han =(

nu ska jag i allafall upp ur fotbadet, för jag måste byta om och springa i väg och köpa öl.

puss på er!

mysteriet linda nilsson.

kom hem från jobbet för en och en halv timme sedan. har surfat runt lite granna medans töserna legat och snarkat. nyss satte sig linda upp och tittade lite förvirrat runt omkring sig, sedan la hon sig ner igen, stirrade på mig och konstaterade
"du kan hälla i mer is".
"huh...?"
"du kan hälla i mer is, häll i mer is".
"linda....?"
"om du ska shaka den måste du hälla i mer is!"
sedan vänder hon sig om och säger inget mer. 10 sekunder senare sätter hon sig upp igen och tittar på mig.
"linda, är du vaken eller sover du...?"
"jag hällde up is i ett glas, var är mitt glas?"
"vad pratar du om?"
"bakom dig, jag hällde is i ett glas"
(ska bara påpeka det faktum att jag sitter lutad mot väggen och bakom mig har jag trä, betong och sedan ett gäng galna scientologer)
"linda, jag tror du drömmer..."
"konstigt..."
reser sig och går på toa. fast först äter hon enkexchoklad.

mystiskt.

en helt vanlig vardag helt enkelt.

sitter uppe vid sjuka timmar och onlineshoppar. linda ligger på toaletten och spyr. en helt vanlig vardag helt enkelt.

sova..?

kom precis hem från jobbet. det är ljust ute. något är fel.... jag tog ju detta jobb så att jag aldrig skulle behöva se solen =P

glömde mitt apron hemma i dag, så det skapade problem på jobbet. det värsta var att jag tappade bort min waiters friend. hur ska jag kunna leva utan denna lilla makapär..? bästa uppfinningen på jorden. kapsylöppnare, korkskruv och kniv i samma lilla sak. genialiskt.

inget annat här hänt. giovanni har åkt till italien i några dagar, men på söndag ska vi alla ut och "fira" att han har slutat. det är inte lika roligt på jobbet utan honom. min brist på iskastartävlingar har gått så långt att jag hällde is innanför en kunds tröja idag! jag behöver någon att kasta is på!! (och någon att lägga ögonen på när jag inte har något bättre för mig. eye candy!!) carlos får ta hans plats när det kommer att hjälpa mig bakom baren. ni förstår att vår bar är ganska dåligt upplagd. jag, som en relativt kort männsika, når inte upp till de stora vinglasen när de börjar ta slut på hyllan, för då står de jättelångt in. därför måste jag ha en lång människa som tar ner dem åt mig. detta brukade vara gio, men eftersom han inte längre är där får det bli carlos. han skrattar lika mycket åt mig som gio gjorde varje gång jag behövde hjälp, så det är nästan samma sak. tror dock inte att jag kan be om carlos hjäläp när jag ska öppna en flaska moët, det får någon annan göra. han kan nog inte öppna shakers när jag slagit ihop dem för hårt heller.
en sak som ni borde veta är att bartenderyrket inte är något för den svaga. champagnekorkar, speciellt moët, sitter ibland stenhårt, och shakers ska slås upp. jag, som inte har tränat sedan urminnes tider, har därför problem ibland. som tur är finns det ofta en stark man i närheten som mer än gärna hjälper en liten dam som jag.

det duggregnade när jag gick hem och jag upptäckte precis att jag luktar blöt hund. mysigt.

ensam hemma.

njuter av min sista lediga dag. har suttit ensam sedan klockan halv sex och bara grisat. sett på glee och lyssnat på musik. mycket mysigt.
igår var vi på ikea och inhandlade köttbullar och varmkorv. ytterst gott!! köpte även några glas och lite nya knivar (som jag lyckades skära mig på när jag försökte öppna paketet) sedan gick vi hem. på vägen ser vi en skylt som säger att någonting som har med eclipse att göra släppdes den 6 juni, så vi sprang till biografen i hopp om att det skulle vara filmen. tryckte att det var väldigt konstigt att vi inte hade hört mer om det, men eftersom vi lever i en bubbla ansåg vi att det inte var så konstigt. men när vi kommer till biografen såg vi att premiären var den 9 juli, och på vägen hem kollade vi närmare på postern vi hade sett, det var soundtracket som hade släppts..... puckon... men men, vi gick hem och såg på slumdog millionaire, inte för att jag kollade så mycket, satt och messade med gio. han hade fått för sig att jag hade börjat träffa någon annan eftersom jag hade sagt något när han kom in på babble. det reddes ut fort dock och han skrev att han var glad att jag inte träffade någon annan för han verkligen tycker om mig. han är söt, men ibland kan han vara en idiot. ganska kul att ha någon att skrika på dock, haha.

somnade vid 6 i morse eftersom jag inte vågade stänga ögonen i rädsla för att bli attackerad av en mus. jag tror att jag har nämnt att vi har möss igen. de håller till bakom spisen och bland soporna. inte mysigt.
linda slet upp mig ur sängen vid ett i morse efterom vi skulle städa. inte skoj. men men, två timmar senare var lägenheten skinande ren, vi har till och med fixat till skorna så att de står på en fin rad. fy fasen vad mycket skor vi har.
rättelse - fy fasen vad mycket skor jag har. love it. disken tog 40 minuter att gå igenom. jag tänker inte ta det minsta ansvar för disken, jag käkar inte ett skit här hemma. när jag gör det använder jag inte tallrikar eller bestick, ser inte behovet i det när man käkar mackor. men astrid och linda. de kan äta. på tre dagar har de i princip gått egen allt porslin och alla bestick vi har. det är sjukt. sedan gnäller de om att det är mycket disk, men jag tänker inte diska deras skit (vilket jag iof gjorde idag). gillade lindas kommentar idag - "vi hade inte haft så mycket disk ifall vi alltid diskade direkt efter att vi ätit. men du och astrid vill ju inte göra det, så." hon är den som använder mest och hon diskar tamefan aldrig. men men, det ligger i hennes natur att klaga utan att göra något själv, så jag låter henne hållas. jag säger inte att jag är renlig, men det är en ganska stor skillnad i äckelgraden mellan kläder på golvet och en hög disk som står och möglar (en tallrik och en kopp var mögliga. det är inte ok). lyckades pajja ett sprillans nytt vinglas och en spegel. sju års olycka, precis vad jag behöver. 

vi måste nog snart flytta ut, linda har inte råd med hyran när astrid flyttar (vilket är konstigt, jag har mer än råd och hon tjänar inte mycket mindre än vad jag gör. vad lägger hon allt på...?), så vi kan inte bo kvar. vet inte riktigt var vi ska ta vägen dock, linda vill inte flytta ur zon ett, men om vi ska bo kvar kommer hyran vara det samma och ifall vi ska betala mindre måste vi bo ännu mindre och ännu skabbigare än vi redan gör. det vill jag inte. vi måste ha åtminstone två rum, blir galen av att alltid ha människor runt omkring mig. helst skulle jag vilja bo själv, men det går ju inte heller... ska försöka få henne att inse att zon ett inte är ett alternativ och se om vi kan hitta något billigare långre ut där jag kan få ett eget rum, hade varit härligt. och en större garberob, jag inser att en walk-in closet inte är ett alternativ, men nu har jag 10 galjar och tre lådor. jag har inte plats för mina kläder. mitt smink hemma fyllde en lika stor låda.... och någonstans där det redan finns wifi, det kostar svin mycket att betala så som jag gör nu. astrid är med på att betala, men linda anser att vi inte behöver det, men när vi väl har det kollar hon mer än gärna sin facebook. men jag tror aldrig att hon kommer betala för det. man blir gansk trött ibland. 


puss

Paris

hade älskat att åka till paris! ååååh, vad härligt det hade varit! men men, jag planerar två veckor i sverige i juli, så då får jag träffa alla u tom dig, haha.
mais mai, c'est la vie.
i höst ska vi i alla fall åka skidor!


wiiiie, endast ett pr trick! woopie!

rädd.

ok, så jag vågade mig tillslut ut från toaletten. började få träsmak och sängen lockade ganska rejält. är dock inte redo för att stänga ögonen riktigt än, man vill ju inte vakna upp med en råtta i ansiktet. usch och blä. fick tillslut tag på linda, hon har varit på heaven hela kvällen och sitter nu och äter frulle med sina jobbkompisar. hon tyckte att jag själv skulle ta tag i det hela, men aldrig i livet.
astrid ligger och sussar, hur hon nu kan göra det. hon ska upp om 3 timmar, så det är väl lika bra det =P.
jag hatar möss, linda har bestämt sig för att klaga till sean, vår hyresvärd, och försöka få ner hyran. jag klagar inte....

har inte så mycket mer att säga, puss på er.

det är väl skelett i garderoben det ska vara?

vi har en mus i garderoben.
eller låt mig rätta detta - vi har en mus någonstans i lägeneheten, förmodligen i garderoben.
när astrid kom hem från jobbet i dag såg hon en mus springa över golvet in i garderoben. hon stänger in den och tejpar igen dörrarna så att den inte ska kunna ta sig ut.
jag kommer hem från jobbet och sätter mig framför datorn, hon går och lägger sig och allt är frid och fröjd.
tills nu. jag sitter och kollar runt lite på fejjan, när jag plötsligt börjar höra ljud innifrån garderoben. jag tänker att musjäveln är inlåst och att den kommer ut och känner mig ganska så trygg under mitt varma och goa täcke. sedan hör jag ett ljud som låter misstänkt likt en mus som tuggar på tejp. då flyr jag. springer ut ur lägenheten och sätter mig uppe i trappan och ringer linda i panik. hon har stängt av mobilen. så jag skickar några panikslagna sms och spelar in ett meddelande på hennes röst brevlåda så att när mifflinda tillslut sätter igång mobilen ska skynda sig hem för att rädda mig. detta har inte hänt ännu, och jag sitter därför inne på toaletten och har stängt dörren efter mig. jag tänker inte röra mig ur fläcken förrens linda kommer hem och slår ihjäl skadedjuret.
detta kan dock ta en ganska lång stund om jag känner linda rätt (och när hon väl kommer hem kommer hon förmodligen vara tillräckligt glad i hatten för att missa musjävlen med stekpannan.) men jag tänker inte lämna toaletten tills det att hon har tagit hand om det och jag så ska sitta här tills jag börjar mögla (vilket inte kommer ta så lång tid eftersom allt är mögligt inne på denna toa.)

för att fördriva tiden tänker jag göra en lista på saker som ni ALDRIG ska göra när ni beställer drinkar på krogen: (ej i kronologisk ordning då alla är lika viktiga).

-stå inte och vifta. en bra bartrender ska veta att ni är där, och veta vilka som ska serveras före er. ifall ni märker att folk som kommit dit efter er blir serverade före kan ni börja fundera på varför ingen lägger märke till er. kanske borde ni förändra något i ert utseende?

- berätta inte för en bartender hur han eller hon ska göra en drink. vill man layra en B52 utan barspoon, får man göra det. lita på att bartendern kan sitt jobb och att ni, som kunder, inte kan ett skit, även om ni tror att ni kan det.

- lämna aldrig småsmåpengar i dricks. att endast ge 50 öre i dricks är ohövligt, då är det bättre att inte ge något alls. nu när 50öringarna är på väg bort gäller detta för alla mynt under femkronor. stryk det där - med eller utan 50öring gäller det gör alla mynt minde än en femkrona.

- fråga aldrig en bartender efter hans/hennes nummer. eftersom bartendern är ansiktet utåt för baren får de inte vara ohövliga mot kunder. de kan därför inte säga "nej, du är ful" eller något annat liknande. ingen bartender vill gå ut med en kund då de har sett dem råpackade, och tro mig - ingen är sexig när man är råpackad - inte ens jag.

- säg aldrig något elakt om en annan bartender till en annan bartender eller så att en annan bartender kan höra detta. det kommer sluta med att du får en loska i drinken, sjukt mycket mindre alkohol i drinken än vad du betalar för eller att du får vänta i år och dar på att få nästa runda.

- var aldrig otrevlig mot en bartender, för konsekvenser, se varför du aldrig ska prata illa om en bartender så att en annan bartender hör detta.

- säg aldrig negativa saker om stället du är på så att en bartender hör detta. säg inte heller att ett annat ställe är bättre. baren har inte kidnappat dig, du är välkommen att gå när du vill och jag kan garantera att baren inte vill ha dig där längre.

- gör aldrig en bartender arg, på ett eller annat sätt. personen som håller i alkoholen ska behandlas som sin bästa och äldsta vän, en bartender har rätt att sluta servera dig så fort de vill. de behöver inte ens en anledning till det.

- lägg inte huvudet på bardisken. även om du kanske skrattar så att du inte kan stå upp kommer en bartender anse at du har druckit för mycket, och inte längre servera dig. har du druckit för mycket och inte ska bli serverad mer - lägg  då huvudet på bardisken så blir det lättare för bartendern att få dig utkastad.

- ställ inga idiotiska frågor. frågor som "vet du var toaletten ligger", "vet du vilken tid detta ställe stänger", "kan du göra en mojito" eller "har du is" tyder på ett IQ på ungefär 3 och kommer bemötas med att bertendern svarar nej, trots att svaret så uppenbarligen är ja på alla frågor.

- ifrågasätt aldrig en bartender.

- lämnar du baren eller ett bord för att gå på toa eller liknande - lämna inte drinken ensam kvar. ifall en drink står på baren längre än 10 minuter kommer den att städas bort. en bartender kan inte hålla koll på alla som ska gå på toa och ifall du verkligen måste gå innan du är klar med din drink - de någon hålla koll på den, inte en bartender, eller lägg en pappersservett (även kallad BevNap, finns ALLTID på baren i en barcaddie.) över glaset. detta är ett täcken på att du inte är klar med drinken och inte vill att den ska städas bort. skulle din drink städas bort, tro inte att du kommer få en ny. det var inte bartendern som var puckad nog att ställa den obevakad. få fort bartendern har gett dig din växel skiter han eller hon fullständigt i vad som händer med din drink, den är nu ditt ansvar. tänk dig att drinken är ditt barn som just kommit hem från dagis. om ungen skulle trilla ner för en trappa hemma - skulle du då beskylla dagispersonalen för detta? skulle inte tro det.

- lämna aldrig dina tillhörigheten obevakade. de flesta ställen har ett så kallat kapprum där du kan hänga in din väska och jacka för en mindre summa pengar. lämnar du din jacka på dansgolvet eller på en stol och sedan kommer tillbaka och upptäcker att den är borta så är rätt åt dig, inget du kan komma och gnälla till bartendern om.

- försök inte lägga din väska bakom baren. det finns ett magiskt ställe som kallas kapprum där du kan lämna in din väska. bakom baren kommer den endast att vara i vägen och även om det fanns ett perfekt utrymme för detta kommer inte bartendern gå med på det - bara för att jävlas och för att du är jävligt irreterande.

- om du får din växel på en såkallad tiptray (en liten tallrik) ta då växeln på en gång om du inte önskar att lämna detta i dricks. det finns ett begränsat antal tiptrays - bartendern har inte ett magiskt träd bakom baren som de växer på. dessutom är att växel som legat på baren i mer än fem minuter bartenderns. den oskrivna regeln om växel som blir till dricks ger oss rätt att ta alla pengar som ligger på tiptrayen efter fem minuter - även om det råkar vara 300 pund.

- börja aldrig leta efter plånboken efter att bartendern har sagt hur mycket du är skyldig. att leta upp en plånbok kan ta en väldigt lång tid, och det är ingen tid som bartendern har tid att vänta. om du istället tar fram plånboken när bartendern tillreder dina drinkar kommer alla vara mycket gladare - dessutom kommer du slippa stå och skämmas när du 20 minuter senare inte har hittat den.

- försök aldrig få gratis drinkar. för det första så kommer du aldrig att få en ifall du ber om det. för det andra kommer du aldrig att få en. period. enda sättet att få gratis drinkar är att dejta en bartender som inte bryr sig ett skit om baren han eller hon jobbar i. så fort man ger bort gratis alkohol utan att skriva upp det någonstans (vilket inte kommer göras då man inte får ge bort gratis alkohol) blir det fel i bokförningen. det är inte bra. så ge upp alla försök med att lägga tuttarna på bardisken eller vifta med ögonfransarna. det kommer inte hända.

- lägg aldrig upp tuttarna på bardisken. som bartender ser man alldeles för djupa urringningar varje dag, och till och med den mest tuttfixerade mannen blir trött påt efter några månader som bartender. du kommer endast att bli hånskrattad åt och bartendern kommer att shortpoura din drink.

- vissla aldrig på en bartender, en bartender är ingen hund.

- ropa aldrig en bartenders förnamn. det är något sjukligt obehagligt med att höra sitt namn bli ropat och vända sig om och se en total främling. strippor använder sig av scennamn, och det borde bartenders också göra.

- säg aldrig åt en bartender att göra drinken starkare. till ock börja med säger du till bartendern att han eller hon gör svaga drinkar vilket är en förolämpning. dessutom tror du att du är bartenderns nya bästa vän och därför ska bartendern ge dig extra mycket. du är inte bartenderns nya bästa vän, du är ett irratationsmoment och du kommer definitivt få en svagare drink än normalt.

- ge aldrig en evighets lista på drinkar du vill beställa. jag vill ha en flaska becks. bartendern hämtar detta åt dig. sedan vill du ha en cosmo. bartendern hämtar det ät dig. sedan vill du ha en shot sambuca. denna order skulle du kunna ha sagt i ett svep och bertendern hade sparat sina dyrbara minuter.

- beställ aldrig 1000000 miljoner drinkar i en busy bar. bartendern har inte tid att spendera en timme med varje kund. beställ några i taget, och ifall du råkar vara i ett sällskap på 1000000 miljoner människor, sätt er vid ett bord och få table service i stället.

- betala aldrig en och en. är ni ett gäng på 3 - 4 personer som vet att ni kommer dricka mer än en drink, betala tillsammans. gå ihop två och två ifall ni är för snåla för att lägga ut så mycket på än gång trots att det betyder 3 gratis drinkar senare. ifall någon inte skulle behöva betala just denna gång så är det ju knappast sista gången ni ser varandra. och skulle det vara det - det finns internetbank dessa dagar.

- säg aldrig "samma sak igen". som bartender ser man ungefär 1000 olika ansikten varje kväll. trots att du känner igen bartendern kommer han eller hon inte känna igen dig. oddsen på att bartendern ska komma ihåg exakt vad du drack men inte någon annans är ungefär 1 på 1000. så säg vad du vill ha - det sparar både tid och tålamod.

- beställ aldrig en martini i en busy bar. en martini tar ungefär 3 minuter att göra. på den tiden kan en bartender ha serverat 5 kunder. martinis är irreterande och tär på bartenderns tålamod. bered dig på att inte bli serverad när det egentligen är din tur ifall du beställer martini på martini.

- håll inte i kontanter om du tänker betala med kort. detta ger bartendern ett hopp om att kan kan gå vidare till nästa kund fort. utge dig inte för att vara något du inte är. vifta med kortet om det är så du tänker betala.

- vifta inte med en 500lapp om du tänker betala med en 50lapp. att vifta med en 500lapp ger intrycket av att du kommer att spendera mycket pengar och beställa många drinkar. att sedan beställa en är oärligt och du kommer få vänta länge på att bli serverad igen.

- betala aldrig med kort i en bar. det tar tid och tär på bartenderns tålamod.

- gnäll inte om du blir ombedd att visa legitimation. kom inte med undanflykter som "jag har glömt det" eller "jag behöver aldrig visa leg annars." det är otroligt svårt att bedömma folks ålder och ifall man råkar servera en underårig får man böter på 5000 pund. ta med legget, lagen är lagen och du blir inte serverad ifall du inte har det med dig. punkt.

- säg inte att du får rabatt av en annan bartender. skitsnack - hade du fått det - varför beställer du inte från honom/henne?

- kom inte upp till baren och tro att du ska bli serverad före alla andra. det kommer du inte bli och om bartendern märker detta beteende kommer du bli serverad sist.

- låtsas inte att kortmaskinen är en telefon. var femte kund som kommer in gör detta - det är inte roligt.

- argumentera och be om en till drink när bartendern har sagt att du är för full. har det kommit till det stadiet att bartender säger nej har det gått så långt att du skämmer ut dig själv. rejält. du borde i stället tacka bartendern för att hon eller han ger dig mindre att ångra dagen efter.

- fråga samma fråga varje gång du kommer till stället. "vilka öl sorter har ni?", samma som igår, miffo!

- be om mindre is i glaset eftersom smält is förstör drinken. is kyler is, pucko. dessutom får du inte mer alkohol, du får mer virke vilket kommer göra din gin och tonic till en gin och TONIC. hur gott är det på en skala?

- försöka övertyga bartendern om något som inte stämmer. en bartender är utbildad inom alkohol och ifall bartendern säger att jack daniels inte är en bourbon, så är det inte det. i 99,9% procent av fallen kommer batendern ha rätt och den där 0.1% består av en efterbliven bartender. tror du inte på det, gå in på wikipedia på din iphone. jack daniels är ingen bourbon.


btw!

pernilla - tack för den söta katten felix! love it! han springer runt på min skrivbordsskärm och är ytterst söt! astrid är allergisk, så det är det närmaste jag kommer en riktig katt, så jag är nöjdare än nöjdast!

hemma igen.

kom precis hem från jobbet. sitter och knaprar på walkers "french garlic" chips. gott. de har väldigt många lustiga smaker på chips i detta land, de flesta är äckliga, men dessa är faktiskt goda. smakar precis som en vitlöksbaguette, i like it. på jobbet var det mer busy än jag trodde att det skulle vara, andra måndagen jag jobbar och det var till och med så att Mat var tvugen att komma in bakom baren och hjälpa till =O. inte vanligt!

framåt 10 kom Gio intraskandes. den offeciella anledningen var att han skulle visa sin kompis sitt gamla jobb, men den riktiga anledningne var att han ville komma in och säga hej ill mig. han hade kollat upp när jag jobbade i lördags och kom in för att träffa mig. han är söt. vi ska nog ses i morgon, har inte träffat honom på riktigt sedan vi bråkade. han sa att han hade varit rädd för mig i onsdags, haha. han trodde att jag skulle slå till honom, vilket han dock hade förtjänat.

fick skjuts hem av Mat, mycket snällt. det spöregnade så att gå till bond street var inte så lockande. ledig i morgon så jag behöver inte gå och lägga mig än, ska nog se på ett avsnitt av The Hills, det var länge sedan!

Puss på er!

chill dag.

vaknade runt 4-5 i morse. de andra låg fortfarande och sov (anna och astrid hade gått och lagt sig igen efter en tripp till hamleys). men när jag började plocka med datorn vakande de också. vi bestämmde oss för att beställa var sin pizza. 40 minuter senare satt vi i hyde park med elin, tomas, carro och deras kompisar. (elin och tomas försvann efter cirka fem minuter och kom inte tillbaka, men endå).
efter det gick vi hem och såg på glee. intet nytt på fronten alltså.
i morgon ska jag jobba, något jag inte alls känner för att göra, men men. ledig tisdag onsdag, nice.
på tisdag planeras en tripp till Ikea för att inhandla köttbullar och brunsås. lite glas ska nog också köpas och om jag känner mig själv rätt kommer jag komma hem med en ganska stor shoppingpåse.

puss puss

godmorgon sverige.

idag är det sveriges nationaldag. det ska firas. vaknade precis, inte så konstigt när man går och lägger sig vid 10 på morgonen. linda kom hem vid två halv tre, på eftermiddagen. hon hade uppenbarligen lämnat stället hon var på vid 10, 11, men somnat på tunnelabanan och hamnat i norra london. när hon skulle rätta till misstagen hade hon inga pengar på sitt oyster så hon försökte toucha in med en 20 punds sedel. lilla gumman.

men men, i går var kul! hyde park är alltid en hit och det är dit vi nu ska lokalisera oss. mysigt. vi ska möta upp elin, tomas , carro, christine plus fler och sedan ska vi sitta där och mysa. trött är man, men man kan ha kul ändå. kommer nog inte dricka ikväll dock, jobbar i morgon och dessutom känner man sig inte fit for fight idag. bakis blir jag fortfarande inte, men att vara trött är min specialitet.

grattis på dagen, puss!

there's no place like home.

kom precis hem igen. vi gick till hyde park, tränade lite flaring och hade det mys. självklart var max på, som vanligt, men jag vet inte vad jag ska göra. har sagt till honom att jag inte vill något och att jag är upptagen på annat håll, men han verkar inte bry sig. han sa uppenbarligen till astrid att han verkligen tyckte om mig, när jag var iväg och slog en drill. han visste också att snubben som jag väljer över honom är Giovanni och han verkar inte tycka om honom. han tror att gio behandlar mig som skit, vilket han inte alls gör. men men..... skit samma, han får tro vad han vill. vet dock inte hur han vet att det är gio, visst, alla på babble tror att något pågår mellan oss, men ingen är säker. börjar nästan tro att han följde efter mig nör jag träffade gio på leicester square, men det kanske bara är jag som är paranoid. han verkade i alla fall veta att det är gio, men jag bryr mig inte vad han tycker. problemet är bara att jag gillar max som fan, han är råskön, men jag skulle aldrig i hela mitt liv gå längre med honom än att bara vara polare. han är rolig, men jag är nöjd med min italienare. skit samma, han är kar på babble, gio jobbar inte kvar och jag skiter i vilket. jag fortsätter träffa giovanni utanför jobbet, men ingen annan behöver bry sig. nu ska jag sova, natt....fan vad jag hungrig.

after party!!

är nu tillbaka i lägenheten (jag har internet i min lägenehet!! wiiie!!!). gick till babble, fick varsin gratis öl, gav giovanni en kram och gick sedan vidare till opal. stötte på Max och Collin på babble och hängde på dem. giovanni skulle följa med, men gick hem för att plugga, christine skulle också följa med, men bangade när hon hörde att Bettina (the bitch queen) jobbar där hängde hon inte på längre. efter opal gick vi runt lite, gick in och köpte en macka på en offlicense och sedan tog vi taxi hem till oss. planen var att gå till hyde park, dricka lite och ha det mys, men de bangade och ville stanna hemma hos oss i stället. just nu står Max ch Astrid och leker med en flaring bottle, medans alla andra försöker att inte bli träffade i huvudet. försöker fortfarande pitcha hyde park, där de kan flara hur mycket de vill utan att väcka grannarna och pajja våra saker. men men, de verkar inte så intresserade.

hoppas alla har det bra i natten, puss på er!


Getting ready, for the night of nights, the night of nights, tonight!

kvällen har spenderats med Glee och med drinken i hand! det har blivit woo woos, cuba libres och blueberry caipiroskas! mycket gott! det bästa med att vara bartender är att vodka/fanta exotic är långt borta, vill jag ha en god drink är det bara att blanda ihop något, och jag vet exakt hur jag ska göra det (med lite hjälp från Vince Silvas drinkbok). nu gör vi oss i ordning, men jag tror att vi ska se på ett till avsnitt av Glee inna vi ger oss av - det bästa emd det här landet är att partyt fortsätter hela natten lång, bara för att klockan är gammal betyder det inte att det är försent för att ta sig hemmåt. om allt annat har stängt kan man åka till elephant and castle och party på minister of sound till åtta på morgonen om man så vill det. det vill man dock inte för det är ett skitställe.

hur som, kvällens plan är att först ta sig förbi babble och säga hejdå till giovanni. sedan bär det nog av till tiger tiger, och sedan möter vi kanske upp Max och partar hela natten. när klockan slagit tre kan vi gå till lupo och dricka efter stängning, nemas problemas när man känner alla in the buisness! dessutom kommer jag in gratis pretty much anywhere! (astrid och anna får betala, men vi ska försöka kirra in dem gratis genom att säga att de också jobbar på babble, men hart glömt sina paycheques.

halva sminkningen är klar, party dressen är på och det är bara håret som behöver fixas (och ögon mejken). detta sker nog framför datorn och sedan blir det utgång. men först blir det en till drink!

puss!


kärleken är död.

läste förresten att Speidi har splittrats! gud så hemskt, vilka ska nu roa mig! pr-trick, vad tror ni..?

internet.

gissa var jag är! jag siter i mitt råtthål och surfar! wiiie! bestämde mig för att skita i att det är överpriserat och betala BTOpenzone massa pengar för att få internet i lägenheten. man tjänar på det i slutändan, att betala för kaffe och öl och mat varje gång man går till starbucks eller prinsen kostar mer. max, managern på lupo, har hjälp till på babble när sarah har varit bortrest. detta innebär att jag har haft mycket roligare på jobbet än vanligt. när max är där får man drinkar när man jobbar och sedan går man ut när man har slutat. problemet med att han är där är dock att han hela tiden frågar om jag vill gå ut med honom, och trots att jag säger att jag har en pojkvän så frågar han. detta pårund av att han tror att jag inte är glad med min pojk, ganska mycket pågrund av att har varit med mig efter att jag och gio har bråkat och därför hört mig bitcha som fan. mitt och gios bråk. i onsdags gick jag ut med max efter jobbet. jag smsar gio och säger att jag vill att han ska följa med ut och som svar får jag "you really disapointed me". jag frågar varför och han svarar att jag inte behöver veta varför. jag ringer honom och säger att det vill jag visst veta och det är bäst att han berättar det. han svarar att han inte gillar när jag går ut med max och att senaste gången jag gjorde det blev han arg och när jag inte pratade med honom dagen efter blev han ledsen och jag fattar ingenting för om han vil mig något så får väl han prata med mig. av någon anledning trodde folk att något hade hänt mellan mig och max, och det gillade inte gio. men tror han något så får han väl fråga, jag är fan ingen tankeläsare. tillslut får jag ett av mina vackra utbrott och säger att jag inte kan läsa hans tankar och att jag är trött på att försöka. att jag inte har en aning om vad han tänker och att det gör mig galen. han börjar säga en massa skit och jag pallar inte längre så jag bestämmer mig för att dra en ullis. jag vill ha min vilja egenom så jag fejkgråter lite grann och säger att nu får han fanemig traska iväg till leicester square så att jag kan få prata med honom. han säger att han är där om fem minuter. på vägen dit springer jag in i max (som stannade längre på babble eftersom han var tvungen att stanna tills de hade städat klart) och han ser att jag har gråtit. söt som han är blir han orolig och frågar hur det är med mig, jag snyftar fram att jag bråkat med min pojkvän och han kramar mig och säger att jag inte borde vara med ett sånt svin (ska bara påpeka att giovanni inte är ett svin, max har bara fått höra fel saker, han vet inte ens om att det är gio utan tror att det är en random snubbe från engöland). sedan springer jag iväg och möter gio. vi pratar och sluter fred, sedan påpkar han att han inte gillde att jag grät, ahha. det fick honom atrt känna sig som ett a-hole,hahaha. svarar att det förtjänade han! men jag tror att vi är ok nu. har inte träffat honom sedan dess, men vi har inte jobbat samma dagar och han pluggar hela tiden när han inte jobbar. det är hans sista dag på babble ikväll, så funtar på att springa förbi och säga hej. imorgon flyger han i väg till italien och blir borta i två dar. han har prov, igen. lille gubben, han pluggar och sliter, men hans förmiddagskurs är i allafall slut nu. på jobbet flyter allt på, vi har anställt två nya brudar, som verkar helt ok. de är inte de snabbaste i världen, men det kommer väl med tiden antar jag. igår lyckades jag pajja en flaska finlandia vodka, inte en hel flaska, det var lite mindre än hälften i den. aurelien verkade inte alltför upprörd dock, utan sa bara att jag var skylldig honom en tjänst för det, behövde inte ens sätta det på mistake tabben. nice nice! Astrid har fin besök från svealand, hennes kompis anna. så ikväll blir det party (anledningen till att jag inte ringde dig och sa att jag hade en ledig lördag emms, är att vi inte har plats i huset för en till, annars ahde jag ringt poå stuts!) astrid är just nu ute och bättrar på spritskåpet, ikväll blir det woo woos och cuba libre! nice! pöss på er!

livet är en fest

förlåt för att jag uppdaterar så uselt. men jag orkar inte riktgt, haha. 


RSS 2.0