öööööl

jag har druckit öl, jag har en italiens pojkvän och min systeryster kommer och hälsar på snart! livet är bra just nu.
(btw, unga fröken jurist - TACK! det är inte lagligt, det var väl det jag visste! linda hade fel - men sedan bor hon ju på en bondgård också! (haha, min roommate är en bonde!! hihiiiiiiiin skoj.))

400 pund fattigare, men ack så nöjd.

aaaaaah, i går var jag på en riktig shoppingtur! jag var i stort behov av sommarkläder, något som jag nu har fixat till. jag hade bara två par shorts och behövde verkligen ett par vanliga jeans shorts, så det införskaffade jag. fyra linnen var också nödvändiga. man kan aldrig ha för mycket skor (åh, de är så fina!! http://www.office.co.uk/womens/office/be_my_sailor/37/2222/22074/1?fs=2222 )love them! men det bästa av allt - plånboken. jag kunde äntligen köpa min underbara plånbok! (ja lisa, mitt liv är numera fulländat!) sedan vart det lite mer smågrejer som typ smink, men det behöver inte nämnas mer. just nu sitter jag på prinsen och dricker öl, vädret har inte varit lika bra idag, klarblå himmel - javisst - men sjukt kalla vindar, så jag bestämde mig för att stanna inne och se på bumbibjörnarna! (linda har massa barnfilmer på sin dator, mycket bra tidsfördriv!) hade planerat en tripp till hyde park och bättre på brännan lite, men vindarna var för kalla (jag har faktiskt fått lite färg, mycket stolt är jag!) linda är ute och träffar en kompis som jobbade på mango (baren där linda jobbar) förrut, så jag håler hov hemma, men bidde lite trött på det så jag gick hit istället. astrid jobbar och sliter som vanligt! en grej om lindas kompis, han har ingenstans att bo så han bryter sig in i oanvända lagerlokaler och bor där tills ägaren får nys om det. detta är ett mycket vanligt sätt att skaffa sig boende på enligt linda, och enligt henne helt lagligt. det kan det väl tamefan inte vara? herr och fru jurist, kan ni lösa denna gåta för oss? jag hävdar bestämt att detta är emot lagen, men hon håller inte med! det är uppenbaligen inte bara pundare som gör detta, hennes kompis är utbildad lärare och håller sig till detta yrke. londonland är underligt. sitter och chattar med ullsgulls på fejjan =) hon kommer hit snart! ^^

livet är härligt.

vaknade vid den mycket rimliga tiden ett idag. bestämde mig för att titta ut genom fönstret, och vad får man se om inte en klarblå himmel! så jag packar min väska och ger mig av till hyde park där jag spenderar ett par timmar försjunken i en bok om sherlock holmes. lite färg tror jag allt att jag har fått.
kommer hem och linda ger mig ett brev från min underbara vän mr counsil tax som är glad som vanligt. i stora röda bokstäver säger han att jag måste betala! annars tänker han dra mig till domstol (inte så snällt, men det var i alla fall färgglatt!). så jag pallrar mig iväg till prinsen, beställer en öl och ger honom lite pengar så att han ska klara sig denna månad också (att betala räkningar blir lättare om man ser det som om personen man betalar till är ens barn som man aldrig träffar för att pappan har tagit det i från än eftersom man är ung och dum, och man måste nu betala lite till bäbben varje månad, annar svälter den). så här sitter jag nu. på prinsen med en öl i handen och counsil taxen betald. känner mig mycket lättad av att veta att min bäbbe kommer klara sig en månad till.
vad har här på jobbet.
jo, jag tror jag har tagit ett steg till på den lilla stegen! det är så här att vi letar efter en ny bartender för ögonblicket, och när vi tog in nya försökskaniner för att se hur de klarade sig bakom baren fick jag ta hand om dem! detta brukar någon som har jobbat där längre och som har mer erfarenhet få göra, men de bad mig att ta hand om dem! stolt som tuppen är vad jag är!
har jobbat som in i helvete denna vecka, sex dagar! man kan dock inte kalla söndagens ansträgning för jobb. jag åkte till jobbet i vanlig tid och när jag är precis runt hörnet ringer min telefon. det är sarah som undrar ifall jag har åkt hemifrån än. jag säger att ja, jag är precis runt hörnet och hon säger "damn, i was hoping that i would catch you before you left home. you dont have to come in tonight, but since youre already here...." jag svarar fort "i could turn around if you want..." (hoppas hoppas hoppas!!!!) "haha, im sure you can, but since youre here, cant you come in and set up and then you can go?". så jag gick in satte upp baren, trippade runt i jeans shorts, linne och klackar. serverade tre kunder och sedan fick jag gå. kag behövde inte ens byta om till min fula, äckliga jobbkläder. har alltid velat vara bakom baren i klackar, och nu fick jag det! score!!!!
mötte sedan upp linda och astrid och vi åkte till floden och käkade middag! sedan gick vi hem och såg på sherlock holmes (fy fasen vad jude law är snygg!!!)

jag har äntligen fått min kod till mitt kort!! så nu kan jag änvända det igen! detta ska firas genom att åka till westfields, shepherds bush! där ska jag äntligen köpa min plånbok!!!! wiiiieeee! dum fan hade ju fått en kod en gång, men inte öppnat brevet och sedan lagt det i lådan och glömt det hela så hon beställer en ny kod och hittar den gamla idag....
dessa underbara små kortproblem har lett till att jag nu har sjukligt mycket pengar!! jag är så rik att jag inte kommer åka hem förrens jag bär på åtminstone 20 shoppingpåsar!! härligt härligt härligt!! har dock precis lagt 130 pund på att betala räkningar... men men! shit the same, im still rich as fuck!

puss på er!

rapporter.

lisa har hälsat på =) det var skoj, vi gick till B@1, men hon gillade inte frozen grasshopper och brazilian munk!!!!!!! sjuk unge! men men, alla kan ju inte vara normala. vi sågs inte så mycket, men jag hoppas att hon hade en lysande tid i london =)
christine jobbar kvar på babble, men hon gillar det inte. hon fick en utskällning, och efter det har de varit på henne hela tiden om allt och alla. hon lyckades öppna en flaska veuve cliqout trots att kunden ville ha något annat. då vart cheferna arga igen, men hon lyckades sälja den dagen efter! lysande christine!

lite info om min idiot till man, igår tyckte han att det var sjukt kul att reta mig tills jag skrek på honom (han tycker att detta är väldigt skoj och gör det så ofta han bara kan) sedan kommer han in i staffroomet när jag ska byta om och är världens gulligaste och då kan man ju inte vara arg på honom längre... sedan återgår han till att vara en idiot, men då säger jag åt honom att dra åt helvete och tar fram handsfreen.

nu i veckan kommer en mystery guest, och inte en sådan som man inte vill ska komma eftersom de kan se till att m,an inte får några credit tip den månaden, utan en påhälsning hemifrån, men jag har ingen aning om vem det är.... det ska bli spännande!

jobbar som FAN nästa vecka. sex dagar. endast ledig måndag. när jag såg det skrek jag skit högt "IM WORKING SIX DAYS NEXT WEEK! HOLY SHIT!!!" något som hördes in i the office där sarah satt.... hon påpekade det sedan, haha... =P inte bra =P

pöss!!!!


hälsoproblem.

health inspection har varit och hälsat på at babble. det gick inte så bra. man måste ha minst 95% för att klara den, vi hade 80. ajdå. (vi har i varje fall inga kackerlackor som springer runt i isen som på lindas bar). kylen var inte ren, kaffemaskinen var skitig, det stod en kanna med skummad mjölk framme och det låg använda handdukar överallt. allt detta borde ha varit rent ifall christine hade städat det när hon jobbade på måndagen (vilket man ska göra). hon hade uppenbarligen haft fem gäster och inte städad ett jota. Olivier är råförbannad och jag ser inte fram emot när hon kommer till jobbet i morgon. de säger ju att man måste få en varning innan man får sparken, men pågrund av henne klarade vi inte vår heath inspection.... det ser inte bra ut i boken, skulle inte vilja vara i hennes skor i morgon. om Olivier är där kommer hon få en rejäl utskällning, och eftersom hon och jag börjar samma tid kommer det vara jag som får ta hand om det sedan. jag vet dock inte vad jag ska säga till henne, hon har gjort oerhörda misstag. ska jag vara ärlig är jag inte ens säker på att det är misstag, utan hon kan till och med ha gjort det med flit.
aurelien och mat kommer till mig på söndagen och säger att jag ska jobba på måndagen vid 11. jag säger: är ni seriösa? ska jag sluta vid 6 på morgonen och vara tillbaka på jobber vid 11? det skule innebära att jag kommer hem vid sju, går upp vid nio och åker vid tio. två timmars sömn räcker inte riktigt. så de satte christine på det i stället. jag smsade henne på en gång (klockan var 12 på natten då) och sa till henne att hon börjar vid 11 i morgon bitti. hon ska uppenbarligen ha blivit skitarg (hon var ute och festade med astrid) så detta kan ju ha varit hennes hämnd. har försökt få tag på henne via sms, men det verkar som att hon har stängt av telefonen. får se om hon ens kommer in i morgon. snart kanske jag är den enda svenskan på jobbet.....

uppdatering.

hahaha, fylle ullis! =) jag har inte fått något alls via telefon! har du rätt nummer, snäckan? +447977217851.
och på fejjan hade jag bara en ny grej från dig! kan det vara så att du överdriver...= ;)

jag är väldigt ledsen över den sega uppdateringen, men jag har tvingats jobba varje dag! till och med söndagen! galet! vi brukar inte ha öppet på söndagar, men i går hade vi det eftersom det är bank holiday idag. (detta har skapat problem, mer om detta senare). det var en inhyrd fest som folk köper biljetter till (typ som the wave i sverige) men detta event kallades black party, och de menar det ordagrant. inga vita människor fanns i sikte, satan vad blek jag kännde mig. och gissa vilken musik de spelade - hip hop! yeeeeey!!! inte. dessutom hade de med sig egna högtalare som spelade mycket mycket högre än vad vi brukar göra, inte kul!! fasst när man var i baren där uppe var det skoj, jag sålde en flaska dom perignon, vilket aldrig händer annars, mycket pågrund av att en flaska kostar 145 pund. Agi sålde några stucken hon med, alla flaskar tog slut. alla finare champagner tog slut, samma ska med all brandy. vi hade noll kvar eftersom alla drack brandy and coke. hela babble var fullt, men typ ingen gav dricks så vi gick hem med 4 pund var. (jag drog in mer än så dock.... hatar att dela upp dricksen mellan oss!!!) kom hem vid halv sju på morgonen och vaknade vid sex på kvällen, haha. jag var trött!! en positiv sak var dock att Gio var tillbaka från sin vistelse i Rom. när jag var på väg hem hittade jag ett litet shotglas i min väska som det stod I <3 Italia på, haha. jag gillar paket =P

vad mer har hänt... jo, jag har blivit av med min plånbok. efter jobbet i fredags gick jag, christine och carlos till donken för att käka frulle. där har jag plånboken. när jag kommer av bussen vid min station har jag den inte. jag har ingen aning om ifall någon har snott den eller ifall jag har tappat den, men jag kunde inte anmäla det till polisen utan måste göra det via englands svar på SL, som inte öppnar sin telefonlinje förrens i morgon eftersom det är bank holiday. där är problem ett med denna jävla bank holiday. problem två är att jag inte kan få ut några pengar. kortet låg ju såklart i plånboken. jag har blockat det och så, men jag kan inte ta ut pengar i bankomaten så det enda sättet för mig att få lite cash är drickspengar och genom att gå till banken och ta ut i kassan. som jag nämnt var dricksen inte någe vidare, och jag kan inte ta ut pengar på banken eftersom den är stängt. jag lever på 4 pund just nu (eller nä, jag spenderade precis dessa fyra pund på en pint kronenburg.) så astrid är min sugar mama tills i mrogon =P. vi ska få service chargen denna vecka, så då blir jag rik. det blir nog några hundra pund... härligt. det ska gå till hyra och nya byxor!

astrid har deklarerat mig en shopaholic. jag håller med. jag älskar att shoppa i detta land, speciellt skor. trots att jag inte har några pengar lyckades jag köpa ett par knallrosa pumps i går. riktiga barbie skor, sååååå söta =) nöjd som en tupp är jag.

puss på er!

RSS 2.0