ensam hemma.

njuter av min sista lediga dag. har suttit ensam sedan klockan halv sex och bara grisat. sett på glee och lyssnat på musik. mycket mysigt.
igår var vi på ikea och inhandlade köttbullar och varmkorv. ytterst gott!! köpte även några glas och lite nya knivar (som jag lyckades skära mig på när jag försökte öppna paketet) sedan gick vi hem. på vägen ser vi en skylt som säger att någonting som har med eclipse att göra släppdes den 6 juni, så vi sprang till biografen i hopp om att det skulle vara filmen. tryckte att det var väldigt konstigt att vi inte hade hört mer om det, men eftersom vi lever i en bubbla ansåg vi att det inte var så konstigt. men när vi kommer till biografen såg vi att premiären var den 9 juli, och på vägen hem kollade vi närmare på postern vi hade sett, det var soundtracket som hade släppts..... puckon... men men, vi gick hem och såg på slumdog millionaire, inte för att jag kollade så mycket, satt och messade med gio. han hade fått för sig att jag hade börjat träffa någon annan eftersom jag hade sagt något när han kom in på babble. det reddes ut fort dock och han skrev att han var glad att jag inte träffade någon annan för han verkligen tycker om mig. han är söt, men ibland kan han vara en idiot. ganska kul att ha någon att skrika på dock, haha.

somnade vid 6 i morse eftersom jag inte vågade stänga ögonen i rädsla för att bli attackerad av en mus. jag tror att jag har nämnt att vi har möss igen. de håller till bakom spisen och bland soporna. inte mysigt.
linda slet upp mig ur sängen vid ett i morse efterom vi skulle städa. inte skoj. men men, två timmar senare var lägenheten skinande ren, vi har till och med fixat till skorna så att de står på en fin rad. fy fasen vad mycket skor vi har.
rättelse - fy fasen vad mycket skor jag har. love it. disken tog 40 minuter att gå igenom. jag tänker inte ta det minsta ansvar för disken, jag käkar inte ett skit här hemma. när jag gör det använder jag inte tallrikar eller bestick, ser inte behovet i det när man käkar mackor. men astrid och linda. de kan äta. på tre dagar har de i princip gått egen allt porslin och alla bestick vi har. det är sjukt. sedan gnäller de om att det är mycket disk, men jag tänker inte diska deras skit (vilket jag iof gjorde idag). gillade lindas kommentar idag - "vi hade inte haft så mycket disk ifall vi alltid diskade direkt efter att vi ätit. men du och astrid vill ju inte göra det, så." hon är den som använder mest och hon diskar tamefan aldrig. men men, det ligger i hennes natur att klaga utan att göra något själv, så jag låter henne hållas. jag säger inte att jag är renlig, men det är en ganska stor skillnad i äckelgraden mellan kläder på golvet och en hög disk som står och möglar (en tallrik och en kopp var mögliga. det är inte ok). lyckades pajja ett sprillans nytt vinglas och en spegel. sju års olycka, precis vad jag behöver. 

vi måste nog snart flytta ut, linda har inte råd med hyran när astrid flyttar (vilket är konstigt, jag har mer än råd och hon tjänar inte mycket mindre än vad jag gör. vad lägger hon allt på...?), så vi kan inte bo kvar. vet inte riktigt var vi ska ta vägen dock, linda vill inte flytta ur zon ett, men om vi ska bo kvar kommer hyran vara det samma och ifall vi ska betala mindre måste vi bo ännu mindre och ännu skabbigare än vi redan gör. det vill jag inte. vi måste ha åtminstone två rum, blir galen av att alltid ha människor runt omkring mig. helst skulle jag vilja bo själv, men det går ju inte heller... ska försöka få henne att inse att zon ett inte är ett alternativ och se om vi kan hitta något billigare långre ut där jag kan få ett eget rum, hade varit härligt. och en större garberob, jag inser att en walk-in closet inte är ett alternativ, men nu har jag 10 galjar och tre lådor. jag har inte plats för mina kläder. mitt smink hemma fyllde en lika stor låda.... och någonstans där det redan finns wifi, det kostar svin mycket att betala så som jag gör nu. astrid är med på att betala, men linda anser att vi inte behöver det, men när vi väl har det kollar hon mer än gärna sin facebook. men jag tror aldrig att hon kommer betala för det. man blir gansk trött ibland. 


puss

Emma

Nej men har du en liten snyltare i din lägenhet? det var det värsta!

2010-06-10 @ 09:53:56
URL: http://voirmoi.blogg.se/
Ullis

Få bort snyltaren tills jag kommer och ska snylta på ert huserum!!* galGar10 dagar kvar

2010-06-10 @ 19:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat, min vän?

Trackback
RSS 2.0